EBB (AND FLOW)
Space Saloon, California
Design - Build 
The project started with the surveying, sketching, and immediate analyzation of data in real time into a site-specific form: team members measured, and recorded various site conditions and then sketched curves and swirls around them. These shapes were then hand drawn and cut by our team in full scale on location — not an export of the original sketch, but in fact a sketch itself. Next, each of the curved platforms were separated by a series of hundreds of wooden pegs placed at syncopated intervals.
The result is a nebulous mirage on the landscape. As visitors move around and about the structure they are met with a kaleidoscopic vision — the randomized nature of the pegs simultaneously hiding and revealing the landscape behind them — as if the world itself was twinkling in and out of existence.
more info